KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

VIVAX TELEVIZORI - Uživaj u potpuno novim doživljajima

314 Pregleda 0 Liked

Loša slika na televizoru i još lošiji zvuk ili se tvoj stari televizor više ne uklapa u tvoj novi ambijent? Novi modeli VIVAX televizora ( A i QLED)  pružaju ti odlične vizuale, slike i još bolji zvuk. Ovi televizori su elegantni i jednostavnog su dizajna, tako da više ne moraš brinuti hoće li se tvoj novi televizor uklopiti u ambijent tvoje dnevne sobe.

QLED serija Vivax televizora tvoje gledanje filmova učinit će još kvalitetnijim, jer milion pixela uz HDR 10+ dinamiku prikaza sadržaja i Dolby Atmos, učinit će sadržaj koji gledaš toliko jasnim i realističnim pa ćeš da imati osjećaj da si i sam učesnik istog. Ovako jasnu sliku prati i izuzetno jasan Dolby zvuk, da ćeš na trenutak pomisliti da si u kinu ili na koncertu. Kada sadržaj postane dosadan, poveži svoj mobitel s televizorom i biraj šta želiš gledati, dok će ti Google asistent i ''pametni'' daljinski upravljač uz jednostavne glasovne komande olakšati upravljanje Vivax QLED televizorom.

U trenutcima kada tvoj tv-program postane dosadan serija A Vivax televizora, koja dolazi s Android 11 sistemom, olakšat će ti pristup svim aplikacijama koje se mogu preuzeti s Google Store-a, usput možeš svoj televizor iskoristiti i za surfanje web portalima. Kristalno jasan zvuk i živopisna slika osigurat će ti potpuno nove doživljaje. Ova serija dolazi u veličinama od 32 do 75 inča.

Osnovne karakteristike: 

Ono što nove modele čini naprednijim u odnosu na stare su: kvalitet izrade, certificirani Android 11, frameless okvir za A i Q seriju. Izaberi bilo koji novi model VIVAX televizora iz naše ponude i uživaj u gledanju svog omiljenog sadržaja. A da uživanje potraje tu su 2 godine garancije.

Kompletnu ponudu Vivax televizora QLED i A serije pogledaj na linku OVDJE, za sve dodatne informacije pozovi nas na besplatni info broj 0800 223 38, pošalji e-mail na webprodaja@imtec.ba ili posjeti jednu od IMTEC poslovnicu.