KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

XIAOMI FLIPBUDS PRO: POBJEGNI OD BUKE, SLUŠAJ MUZIKU

204 Pregleda 0 Liked

Kada slušate muziku želite baš to – slušati muziku, a ne da čujete i buku oko sebe. Uz Xiaomi FlipBuds Pro slušalice pobjegnite od buke i uživajte u magiji muzike. Slušalice poništavaju buku i do 40dB i blokiraju do 99% pozadinske buke. 

Xiaomi FlipBuds Pro slušalice opremljene su snažnim ANC procesorom, koji donosi hibridno poništavanje buke. Možete da birate između Office, Daily i Airplane moda i ostvarite najbolje slušno iskustvo u svakoj situaciju. Slušalice podržavaju poboljšanje glasa kako bi glasovne frekvencije bile jasne, što olakšava ćaskanje sa prijateljima u bučnim okruženjima. Za to su zaslužna tri mikrofona koji rade zajedno ili odvojeni i tako smanjuju šum i precizno snimaju, a pozivi su jasni.

Uz brzo punjenje od 5 minuta možete slušati 2 sata muzike, dok potpuno napunjene slušalice imate za samo 35 minuta u njihovoj futroli. Ukupno trajanje baterije slušalica je 28 sati, a futrola podržava Qi standard bežičnog punjenja. Ukoliko otvorite futrolu slušalica u blizini drugog Xiaomi telefona i dodirnite iskačući prozor MIUI za uparivanje, drugi Xiaomi telefoni biće povezani na vaš Mi nalog i automatski će prepoznati vaše slušalice. Slušalice se mogu povezati na dvije platforme kao što su Android, iOS i Windows u isto vrijeme, tako da možete radite na laptopu bez propuštanja telefonskog poziva.

Ponudu za Xiaomi FlipBuds Pro slušalice možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite vama najbližu IMTEC poslovnicu.