MOBITELI NA RATE
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

KAKO DA ZATRAŽITE PREDRAČUN ZA ŽELJENI UREĐAJ IZ NAŠE PONUDE?

6519 Pregleda 0 Liked

Ubrzan tempo života u velikoj mjeri, odrazio se i na tempo rada i načina poslovanja. Bez obzira kojom firmom upravljete, svjesni ste stalnog rasta na tržištu, sve veće konkurencije i sve naprednijih načina poslovanja. Upravo to je ono što vas stalno tjera da tražite nove načine i postavljate nove ciljeve koji će biti djelotvorni i izdvojiti vas iz mase. Stoga je neophodno da pametno i promišljeno investirate novac u uređaje koji će vama i vašem timu olakšati i ubrzati poslovne zadatke, ali i doprinijeti realizaciji novih ideja i modernizaciji. Sve to će vam pomoći u izgradnji izuzetno zdravih temelja za dolazak do značajnijeg profita i raste vaše firme.

ŽELITE ZATRAŽITI PREDRAČUN ZA ŽELJENI UREĐAJ?
KLIKNITE OVDJE!

IMTEC d.o.o. je domaća IT kompanija koja nudi širok i raznovrsan asortiman, gdje svaka firma može pronaći odgovarajući uređaj za svoj posao. Stoga, ukoliko ste u potrebi za nekim od naših proizvoda, zatražite predračun i čim prije će vas kontaktirati prvi slobodni operater.

Zašto odabrati Imtec? S Imtec-om vaša firma dobija:

  • Personalizirana IT rješenja: Naši stručnjaci pružaju rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama vaše firme. Sve usluge su temeljene na vašim zahtjevima i ciljevima.
  • Vrhunska tehnička podrška: Imate pitanja ili probleme? Naš tim stručnjaka je uvijek tu da vam pomogne. Pružamo brzu i efikasnu tehničku podršku kako bismo osigurali kontinuiranu produktivnost vašeg poslovanja.
  • Konkurentska prednost: Imtec-ova IT rješenja pomažu vašoj firmi da bude ispred konkurencije. Modernizirajte svoje poslovanje, optimizirajte procese i povećajte učinkovitost.
  • Povećana produktivnost: Naša rješenja su dizajnirana da poboljšaju produktivnost vašeg tima. Automatizacija zadataka, efikasnija komunikacija i upravljanje podacima olakšavaju svakodnevno poslovanje. 
  • Brza i efikasna isporuka željenog uređaja na vašu adresu.

ŽELITE ZATRAŽITI  PREDRAČUN ZA ŽELJENI UREĐAJ?
KLIKNITE OVDJE!