Napredna pretraga

Prema kategorijama

Prema grupama

Brend

Po cijeni

0,00 KM - 44.880,00 KM
Besplatna isporuka
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Spajamo tehnologiju i ljude za dobrobit našeg obrazovanja

Spajamo tehnologiju i ljude za dobrobit našeg obrazovanja

Imtec d.o.o. je organizirao niz interaktivnih edukacija za nastavnike osnovih i srednjih škola iz Kantona Sarajevo, na kojima su učesnicima predstavljene prednosti STEM-a, hardverske inovacije za interaktivne panele i prednosti Smart Notebook aplikacije koja je namijenjena za nastavu.

c_1.jpg

SMART table pružaju veliki izbor edukativnih, zanimljivih alata, a nastavnici imaju više prostora posvetiti se individualnom radu sa djecom. Veliki iskoraci su napravljeni na online platformi koja korisnicima Smart-a nudi mnoštvo zanimljivih ideja koje mogu iskoristiti u nastavi, ali i vannastavnim aktivnostima.

c_1.jpg

STE(A)M je sve popularniji način učenja. Na našoj edukaciji nastavnici imaju priliku raditi sa različitim modelima Makeblockova, te podijelili svoja iskustva iz nastave sa drugim učesnicima. Naučite više o primjenama SMART tehnologije i STE(A)M-a u nastavi sa Imtecom. Ukoliko želite prisustvovati jednoj od naših edukacija koje planiramo uskoro, popunite google formu na slijedećem linku, a mi ćemo vas blagovremeno kontaktirati.

a_1.jpg