Isporuka na adresu

Sve artikle kupljene na web shop-u www.imtec.ba dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Roba koja je naručena putem web shop-a, radnim danima, dostavlja se u roku od 72 radna sata na adresu kupca. Subota i nedjelja su neradni dani. Cijena isporuke je 8,00 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 25 kg). Cijena za velike pakete se posebno određuje, te ista dogovara sa kupcem prije slanja na adresu.

Dostava narudžbi sa web shop-a www.imtec.ba u IMTEC prodajne centre je besplatna za sve kupce.

Dostava narudžbi u vrijednosti preko 150,00 KM sa PDV-om, na adresu kupca, besplatna je za sve kupce. Vaše narudžbe dostavljamo vozilima našeg voznog parka ili putem transportnih servisa i dostavnih službi koje dostavljaju pošiljke po Ugovoru sa Imtec d.o.o. do ulaza u zgradu ili kuću. Vaša narudžba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke istu provjerite na eventualna oštećenja. Ukoliko je pošiljka oštećena ili uništena, niste dužni preuzeti istu. Informacije o trenutnom statusu Vaše narudžbe možete dobiti na besplatni telefon: 0800-2233-8.