Isporuka na adresu

Sve artikle kupljene na web shop-u www.imtec.ba dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Roba koja je naručena putem web shop-a, radnim danima, dostavlja se u roku od maksimalno 48 radnih sati na adresu kupca. Subota i nedjelja su neradni dani. Cijena isporuke je 8,00 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 25 kg). Cijena za velike pakete se posebno određuje, te ista dogovara sa kupcem prije slanja na adresu.

Dostava narudžbi sa web shop-a www.imtec.ba u IMTEC prodajne centre je besplatna za sve kupce.

Dostava narudžbi vrijednosti preko 50,00 KM sa PDV-om, na adresu kupca, besplatna je za sve kupce. Vaše narudžbe dostavljamo vozilima našeg voznog parka ili putem transportnih servisa i dostavnih službi koje dostavljaju pošiljke po Ugovoru sa Imtec d.o.o. do ulaza u zgradu ili kuću. Vaša narudžba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke istu provjerite na eventualna oštećenja. Ukoliko je pošiljka oštećena ili uništena, niste dužni preuzeti istu. Informacije o trenutnom statusu Vaše narudžbe možete dobiti na besplatni telefon: 0800-2233-8.

BRZE NARUDŽBE

Nakon narudžbe kontaktirat će Vas naše osoblje iz web prodaje. Hvala vam što kupujete na Imtec Web Shopu.


Broj nije validan
Ime nije validno

Vaš zahtjev je poslan. Hvala vam !