Isporuka na adresu

Vršimo dostavu robe na adresu kupca za sve robe naručene putem web trgovine www.imtec.ba na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Sva roba koja je naručena putem interneta, bit će dostavljena najkasnije u roku od 2 radna dana na adresu kupca. Subota i nedjelja su neradni dani. Ukoliko je potrebno organizovati hitnu isporuku na raspolaganju vam je usluga IMTEC hitne isporuke.

Dostava na adresu kupca se u pravilu naplaćuje 8,00 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 25 kg). Dostava u Imtec trgovine je besplatna. Imtec d.o.o. će takođe besplatno izvršiti isporuku robe fizičkim i pravnim licima kupljene u Imtec trgovinama ili putem web stranice u vrijednosti preko 150,00 KM sa PDV-om, u krugu od 20 km od prodajnog mjesta. Detalji isporuke se dogovaraju i podaci za isporuku ustupaju osoblju Imtec trgovine ili putem web stranice.

Za isporuku većih paketa (preko 0,25 m3 i preko 25 kg) obezbjeđena je usluga IMTEC specijalne isporuke.
Uz pojedine artikle ili grupu artikala je obezbjeđena besplatna isporuka i kupac kupovinom ovog artikla ili grupe artikala stiče pravo na besplatnu dostavu kompletne narudžbe.

Transportni servisi su dostavne službe koje će vršiti dostavu po Ugovoru sa Imtec d.o.o. do ulaza u zgradu ili kuću. Unošenje robe te druge usluge instalacije ili montaže se posebno dogovaraju i tu vam nudimo uslugu IMTEC specijalna isporuka.

Roba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti. Molimo Vas da prilikom preuzimanja robe provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbijete preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Obavezni ste prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

IMTEC hitna isporuka

Znamo da ponekad postoje situacije kad nemate vremena za odlazak do naše trgovine, a uređaj Vam treba upravo danas. Kupili ste uređaj, želite ga odmah početi koristiti – iskoristite našu uslugu IMTEC hitna isporuka. Dovoljno je da uređaj naručite putem web shopa www.imtec.ba, a plaćanje možete obaviti prilikom preuzimanja robe.

Hitnu isporuku na području Kantona Sarajevo organizujemo isti dan do 17:00 h za narudžbe zaprimljene najkasnije do 12:00 h radnim danom ( pon-pet).
Hitnu isporuku van Kantona Sarajeva organizujemo slijedeći radni dan do 17:00 h za narudžbe zaprimljene najkasnije do 12:00 h radnim danom ( pon-pet).

Cijena hitne isporuke je 24 KM. Za narudžbe vrijednosti 300 do 1000 KM ostvarujete popust od 50 %, a za narudžbe vrijednosti preko 1000,00 KM isporuka je besplatna. Ukoliko, zbog više sile isporuka ne bude organizovana na vrijeme, niste obavezni da preuzmete naručenu robu.

IMTEC specijalna isporuka

IMTEC specijalna isporuka je usluga isporuke uređaja velikih dimenzija npr frižider, veš mašina ili veći televizor.

Obezbjeđeno je unošenje na bilo koji sprat unutar zgrade ( do 2 sprata ako nema lifta), uz besplatno iznošenje i odvoz starog uređaja i besplatno priključivanje novih kućanskih uređaja poput hladnjaka ili perilica na dovod/odvod vode – naravno ako vam to treba.

U Kantonu Sarajevo osiguravamo specijalnu isporuku u roku 2 radna dana, a za kupce izvan Kantona Sarajeva u roku od 3 do 5 dana.

Redovna cijena ovakve usluge dostave je 40 KM. Za narudžbe vrijednosti 300 do 1000 KM ostvarujete popust od 50 %, a za narudžbe vrijednosti preko 1000,00 KM - specijalna isporuka je besplatna. Ukoliko, zbog više sile, isporuka ne bude organizovana u dogovorenom terminu, niste obavezni da preuzmete naručenu robu.