17% na kompletan asortiman
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

Asus laptopi: Koji izbor je onaj pravi?

690 Pregleda 0 Liked

Razvoj tehnologije i umjetne inteligencije zasigurno mijenja tok svijeta oko nas, ali kvalitetan laptop zasigurno će uvijek ostati konstantna potreba svakog . Sigurni smo da odabir “onog pravog ” prenosivog saputnika koji će odgovarati funkcionalnosti i specifikacijama pored toliko izbora postaje pravi izazov. 

ASUS laptopi – brend koji će ponuditi prave opcije?  

Želiš li praviti prezentaciju za fakultet ili bitan sastanak, a možda i brzo učitavati vlogove sa putovanja na svoj YouTube kanal, ali u hrabrim i odvažnim poduhvatima sputava te laptop sa lošim performansama? Sigurni smo da su ovi scenariji svima poznati i da često otpuhujete dok sa nestpljenjem čekate da se samo nešto pokrene kako bi krenuli sa radom!  

ASUS laptopi su tako jednostavno osvajali tržište i pronalazili put do svojih korisnika, bilo da je riječ o studentima, menadžerima, profesorima ili o digitalnim nomadima. Inovativnost, visok stepen performansi, sigurnost i pouzdanost, sve su to karakteristike koje se mogu vezati za ASUS. 

Na kojoj si godini studija ili na kojoj godini predaješ?  

ASUS Vivobook serija se profilisala kao serija za studente, edukatore, predavače i nastavnike, a među ovim korisnicima je prepoznata kao serija laptopa koji su manje težine, jednostavni za rukovanje i upotrebu , a spajanje i povezivanje će biti moguće na par klikova. Vivobook laptopi, brenda ASUS, sigurno će moći podržati i nešto malo zahtjevnije programe, a biće dobar drug iz klupe ili odličan pomagač za katedrom. 

Laptopi
Mikrofoni
Misevi

Da li si čekirao kartu za ovaj let? 

Zenbook serija iz ASUS radionice namijenjena je svim pustolovima i avanturistima koje ne drži mjesto, a koji sa svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama i platformama žele da podijele najljepše pejzaže i snimke iz različitih dijelova svijeta. Zenbook laptopi su elegantnog dizajna, sa dovoljno radnog prostora, a težina koja ne premašuje 1,5 kilogram neće predstavljati problem i ni pri dugom pješačenju tropskim šumama. 

Laptopi
Mikrofoni
Misevi

Kampanje koje radiš trebaju kvalitetan dizajn? 

Klijenti sa kojima radite ne trpe kašnjenje. ASUS ProArt serija krojena je po želji grafičkih dizajnera, kreatora 3D animacija i videografa, koji u svakom momentu mogu odgovoriti i na sve zahtjeve svojih klijenata. ProArt ASUS laptopi su oplemenjeni ekranima visoke rezolucije, a zvuk realističan, kao i sve pogodnosti koje ovi laptopi nude.  Ovi laptopi su nešto teži, većih dimenzija i otporniji na udarce. 

Sastanak imaš danas? 

ExpertBook koji se u ASUS porodici profilisao za poslovne korisnike s pravom nosi titulu onih najpoželjniji na tržištu kad je u pitanju ova grupa korisnika. Fizička izdržljivost, tihi način rada i dugotrajna baterija ExpertBook ASUS laptopa najvažnije su prednosti s kojom osvajaju menadžere, direktore i vlasnike velikih kompanija diljem svijeta. 

Laptopi

Gaming turnir je ove sedmice? 

Pored nevjerovatne vještine, dugog igranja igrica za finalne udarce potreban je i dobar laptop. ASUS se visoko profilisao kad su u pitanju gejmeri pa je tako kroz svoje – TUF i ROG serije zadovoljio i gejmere entuzijaste i one koji ostvaraju turnirske rezultate. ASUS gaming laptopi impresioniraju svojim robusnim dizajnom, RGB osvjetljenjem i sistemima hlađenja koji omogućavaju duge serije igranja.  

Laptopi
Mikrofoni
Misevi

Asus laptopi u konačnici zadovoljavaju širok spektar upotrebe na najvišem nivou za različite vrste korisnika i stilove života. Oni su više od samog laptopa, unaprjeđuju  produktivnost i omogućavaju  da ostvarite svoje ciljeve. 

Za više informacija pozivte besplatan broj telefona 0800 223 38 ili nam pište na mail [email protected]. Također, posjetite i jednu od Imtec poslovnica