NIKON FOTOAPRATI I OBJEKTIVI
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

Imtec i BBI banka: 15% popusta na kompletan asortiman

456 Pregleda 0 Liked

U središtu pažnje Imtec-a i BBI banke nalaze se njihovi klijenti koje i nagrađuju za ukazano povjerenje. Novim Programom lojalnosti BBI Banke obuhvaćeni su svi korisnici BBI platnih kartica, koji će svakog petka od 29. marta 2024. godine ostvarivati značajne popuste kod BBI partnera Imtec. 

KOMPLETAN IMTEC ASORTIMAN POGLEDAJ OVDJE!

Ako planirate svoj dom ili poslovni prostor obogatiti novim računarom, laptopom ili televizorom, uz BBI platne kartice to sebi možete priuštiti uz značajna sniženja koja ostvarujete svakog petka u našim i vašim Imtec prodavnicama.

Plaćanjem na POS terminalima i online na webshopu korisnici BBI platnih kartica iskoristit će popust od ukupno 15% za transakcije iznad 100 KM.

KOMPLETAN IMTEC ASORTIMAN POGLEDAJ OVDJE!

Za više informacija o popustima u partnerskim trgovinama te novom Programu lojalnosti BBI Banke posjetite www.bbi.ba. Pogodnost traje 12 mjeseci ili do isteka planiranih sredstava.

Ukoliko želite dobiti više informacija o ovoj pogodnosti pozovite nas na besplatan broj telefona 0800 223 38 ili nam pišite na mail [email protected], a možete posjetiti i jednu od Imtec poslovnica.