POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

OSVOJITE STEELSERIES ARCTIS 9 WIRELESS GAMING SLUŠALICE

332 Pregleda 0 Liked

Za super završetak mjeseca aprila za vas smo pripremili još jednu vrhunsku nagradu. Ovoga puta imate priliku osvojiti SteelSeries Arctis 9 Wireless gaming slušalice. Nagrada će najviše razveseliti strastvene zaljubljenike u video igre i gaming. 

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:

  1. Zapratite IMTEC Instagram stranicu OVDJE i lajkate post nagradne igre,
  2. Objavite fotografiju vašeg najdražeg uređaja (javno) na vašem instagram profilu uz tag imtec profila i hashtag #imtec,
  3. Označite jednu osobu u komentaru koju bi ova nagrada obradovala.

Nagradna igra traje do 5. 5. 2021. godine i vrijedi za područje Bosne i Hercegovine. Jednog dobitnika ili dobitnicu koji budu ispunili navedene uslove ćemo proglasiti dan poslije. Svim učesnicima želimo puno sreće, a neke od vaših fotografija objavit ćemo kao story na našem profilu! 

* * * REZULTATI NAGRADNE IGRE

Dragi učesnici nagradne igre,

Najviše sreće u nagradnoj igri imala je Martina Klišanic (@tinamar123456). Dobitnica je ispunila uslove nagradne igre. Ovim putem joj čestitamo i molimo da nam se javi u inbox radi preuzimanja nagrade. Svim ostalim učesnicima nagradne igre želimo puno sreće u narednoj nagradnoj igri.

*** Napomena: Organizator će preuzeti sve potrebne mjere da osigura zaštitu ličnih podataka, zaštitu od gubitka, zloupotreba, neovlaštenog razotkrivanja, izmjene i/ili distribucije u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka u Bosni i Hercegovini. Učesnici nagradne igre saglasni su da Imtec d.o.o. Sarajevo, obrađuje i objavljuje njihove lične podatke navedene u ovoj nagradnoj igri te se njima koristi u marketinške i promotivne svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom. Imtec d.o.o. Sarajevo će navedene lične podatke koristiti za:

  1. Kontaktiranje učesnika radi dogovora oko dostave nagrade,
  2. Dostavljanja nagrade učesniku,
  3. Promotivne i marketinške svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom.
Objavljeno u : Promotivne aktivnosti