17% na kompletan asortiman
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

Beurer IPL uređaji: Vrhunski tretman u tvom domu

1305 Pregleda 0 Liked

Pripremajući se za duge ljetne dane, sunčanje i druge aktivnostima na otvorenom, pomisao na glatku i njegovanu kožu u tebi budi osjećaj samopozdanja. U potrazi si za rješenjem koje će dosadne dlačice, stalnog neprijatelja, dugotrajno i bezbrižno eliminisati iz tvoje svakodnevnice. Trajno uklanjanje dlačica predstavlja revolucionarno rješenje koje ti omogućava da se osjećaš svježe i samopouzdano, bez obzira na to šta radiš i gdje se nalaziš.

KOMPLETAN ASORTIMAN BEURER IPL UREĐAJA POGLEDAJ OVDJE!

Dosadašnja praksa vrhunskih tretmane u salonima iziskivala je mnogo novca koje si mogla potrošiti na ljetne avanture. Ne brini, Beurer je razvio uređaje koji su prijateljski raspoloženi prema tvom novčaniku, tako da ćeš moći dio novca uložiti u odlazak na neku od omiljenih destinacija. 

Iako cijena uređaja može probuditi sumnju u kvalitet, to ovdje nije slučaj i vrhunski rezultati neće izostati. Njegova učinkovitost se također ogleda u činjenici da više nećeš brinuti da li su određeni dijelovi maksimalno tretirani, jer se vrhunskim dizajnom riješio problem efikasnog pristupa najzahtjevnijim tačkama na tvom tijelu.

Vjerovatno je i sigurnost ovih uređaja došla  pod znakom pitanja. Dermatološka ispitivanja garantuju bezbrižnost, jer su potvrdila sigurnost i pouzdanost IPL sistema. Sistem IPL uređaja funkcioniše na principu intenzivne pulsirajuće svjetlosti sa kojom ćeš ostvariti kontinuirano čitanje i prilagođavanje intenziteta svjetla a sve to naspram svakog tona tvoje kože. 

Naravno, najvažniji dio cijele priče su rezultati. Trajno uklanjanje dlačica te neće razočarati. Nakon nekoliko tretmana primijetit ćeš dramatično smanjenje dlačica na tretiranim područjima. Dlake postaju tanje, rijetke, a većina njih će i potpuno nestati. Ne samo da ćeš uživati u trenutnom glatkom osjećaju, već će i dugoročni rezultati održati tvoju kožu besprijekornom dugi niz godina.

Beurer ništa nije prepustio slučaju pa je preuzeo odgovornost i brigu o tvojim tretmanima putem aplikacije MYIPL koju možeš potpuno besplatno skinuti. Aplikacija nudi mnoge pogodnosti, od organizovanja termina za tretmane, provjere energetskog nivoa koji je potreban za vaš tip kože, shodno karakteristikama kose i kože. Aplikacija također uključuje prikaz kalendara, funkciju podsjetnika i pruža sigurnosne napomene za pravilno korištenje IPL uređaja.

Za više informacija pozovi nas na besplatan broj telefona 0800 223 83 ili nam piši putem maila [email protected], a možeš doći i do Imtec poslovnice