OFFICE KATALOG AUGUST/OKTOBAR
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

DELL INSPIRON 5406 (2-IN-1): ODLIČAN IZBOR ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU

35534 Pregleda 0 Liked

Ukoliko ste u potrazi za 2-in-1 laptopom, predstavljamo vam Dell Inspiron 5406 vrhunskog izgleda za svakodnevnu upotrebu. Odličan je za office rad, pregledavanje interneta, a sigurno se može koristiti i za ozbiljnije zadatke poput uređivanja fotografija ili videozapisa. 

U nevjerovatno užurbanom načinu života i svakodnevnim obavezama uživajte sa 2-in-1 sistemu koji je kreiran za zabavu i odaberite koji način najbolje odgovara vašim željama. Možete birati između tri različita načina: tzv. Tent (šator), modul za gledanje filmova ili načinu koji omogućava djeci da gledaju crtiće za stolom ili tablet modu. Inspiron 5406 je opremljen sa FHD displejom sa skoro nevidljivim bočnim ivicama. 

Dell Inspiron 5406 dolazi sa posljednjom serijom Intel procesora i7-1165G7, uparenim sa 8GB RAM memorije i 512GB SSD skladišnog prostora. Za video prikaz zadužena je nVidia GeForce MX330 grafika sa 2GB video memorije.

Ponudu za Dell Inspiron 5406 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem besplatnog info broja 0800 223 38 ili e-maila [email protected].