OFFICE KATALOG AUGUST/OKTOBAR
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SLS JE BESPLATAN - STAVLJAMO VAM NA RASPOLAGANJU NAŠE ZNANJE I POMOĆ!

1996 Pregleda 0 Liked

Poštovani kupci,  

U ovim kriznim vremenima, kada je neophodno poštovati preporuke kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva za suzbijanje širenja Corona virusa (COVID-19), IMTEC d.o.o. Vam na raspolaganje stavlja svoje resurse i znanje koje smo stekli kao ovlašteni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu, a kroz veliki broj instalacija i edukacija korisnika, kako bi vrijeme učenja i rada od kuće učinili što efikasnijim.

Naš partner SMART je otvorio svoju online platformu za učenje na daljinu - aplikaciju SMART Learning Suite (SLS). Platforma nudi mnoštvo alata za rad nastavnicima kako bi nastavu učinili što zanimljivijom, ali nudi i već pripremljen sadržaj prilagodljiv svakom nastavniku i nastavnom predmetu. Nastavnici mogu također iskoristiti i svoj postojeći, ranije pripremljeni sadržaj, a ne samo onaj koji se tiče SLS, već i PPT, PDF, Excel, Word, itd.

Pozivamo Vas da iskoristite sve prednosti koje Vam nudi SMART, te da se ne ustručavate kontaktirati nas za pomoć na broj 033 688 002 ili putem e-mail adrese [email protected].

Vaš IMTEC