HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

GAMING MONITOR ASUS TUF: ZA IGRU IZ SVAKOG UGLA

181 Pregleda 0 Liked

Gaming sesije znaju i potrajati, stoga je važno odabrati adekvatnu opremu koja će vam pored uspjeha u igri osigurati i udobnost. Jedna od komponenti računara koja uveliko može doprinijeti udobnosti tokom igre je i zakrivljeni monitor koji ćete prilagoditi željenom položaju. Ovom prilikom iz naše ponude predstavljamo vam jedan takav zakrivljeni gaming monitor.  Riječ je Asus TUF VG24VQ kojeg odlikuje Full HD ekran od 23,6'' (1920 x 1080) sa brzinom osvježenja od 144Hz što će savršeno odgovarati profesionalnim igračima i njihovoj impresivnoj igri. 

Monitor dolazi sa tehnologijom Adaptive-Sync za izuzetno tečno igranje bez ''kidanja i mucanja''. Zakrivljenost monitora od 1500R pruža zadivljujuće slike iz svakog ugla gledanja što će samo poboljšati igračko iskustvo. Doprinosi većoj udobnosti gledanja, čak i tokom višesatne igre, a ako se odlučite pogledati i neki film podjednako ćete uživati u emitovanoj slici.

Vrijeme odziva od 1ms osigurava glatko igranje, a tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur smanjuje zamućenje, kao i zamućenost pokreta, dok predmeti u pokretu izgledaju oštrije, te će se stoga igra  odvijati brže.

Asus TUF VG24VQ unijet će brojna poboljšanja u igru, poput:

  • Pojačavanja sjene
  • Gameplus
  • Gamevisual
  • Tehnologije bez treptanja
  • Tehnologije ultra niskog plavnog svjetla.

Dizajn monitora odlikuje ergonomski stalak koji pruža široke mogućnosti podešavanja okretanja, nagiba, zakretanja i visine uz koje ćete lako pronaći svoj idealni položaj za gledanje. Bitno je istači i to da je ovaj monitor pogodan i za montažu na zid. Pored ergonomskog dizajna, TUF VG24VQ odlikuju i brojne mogućnosti povezivanja, uključujući DisplayPort 1.2, HDMI (v1.4)x2, kao i brojni priključci za multimedijske uređaje.

Ponudu za Asus TUF VG24VQ gaming monitor možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na e-mail webprodaja@imtec.ba