KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC SPONZOR EMMAUSOVOG TAKMIČENJA POVODOM DANA SIGURNIJEG INTERNETA

410 Pregleda 0 Liked

U povodu obilježavanja Dana sigurnijeg interneta Međunarodni forum solidarnosti EMMAUS (MFS-EMMAUS) Centar za sigurni internet organizirao je online takmičenje za djecu i mlade. Kompanija IMTEC D.O.O. pružila je podršku ovom takmičenju i osigurala BitDefender Antivirus. Radi se o rješenju superiornih performansi koje pruža zaštitu od svih internetskih prijetnji, bez usporavanja rada računara.

Belma Gijo iz EMMAUS-a smatra da postoji veliki interes za teme sigurnosti na internetu: “Ove godine imali smo preko 15.000 popunjenih kvizova što pokazuje da je tema sigurnosti na internetu važna i djeci i mladima. Mi ćemo i u narednom periodu raditi na preventivnim aktivnostima i promociji Centra za sigurni internet kao i povezivanju partnera zainteresiranih za ovu temu kako bismo zajedničkom snagama stvorili bolje okruženje za našu djecu i mlade.

Gijo je naglasila i važnost podrške koju IMTEC pruža ovoj kampanji: “Zahvalni smo našem partneru, kompaniji IMTEC d.o.o. Prepoznata je važnost ove kampanje koja potiče sigurniji internet. To je društveni cilj i ovaj vid podrške je potreban i važan.

Na takmičenju je učestvovalo nekoliko hiljada djece i mladih iz Bosne i Hercegovine.