KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

JBL 510BT BLUETOOTH SLUŠALICE: ZA MOĆAN ZVUK

179 Pregleda 0 Liked

Sve što želite od slušalica jeste da emituju zvuk visokog kvaliteta s vašeg mobitela i bez neurednih kablova. JBL 510BT bluetooth slušalice pružiće vam moćan JBL Pure Bass zvuk i 40 sati čistog uživanja u muzici.

Bežična bluetooth tehnologija pruža mogućnost neograničenog kretanja uz JBL 510BT bluetooth slušalice. Vijek baterije do 40 sati nudi čist užitak, ali ako vam se isprazne slušalice onda ćete za samo 5 minuta punjenja uz USB-C kabl dobiti 2 sata baterije kako biste nastavili s uživanjem. Ako vam dođe poziv dok gledate video na drugom uređaju, JBL 510BT se neprimjetno prebacuje na vaš mobitel. JBL 510BT bluetooth slušalice vam, također, omogućavaju da se povežete na Siri ili Google uz pomoć Bluetooth 5.0.

JBL 510BT bluetooth slušalice imaju jako lagan dizajin i školjke koje se zakreću, tako da je jednostavno spremiti ih u torbu i koristiti u željenom trenutku. Na slušalicama su instalirane tipke za lakšu reprodukciju muzike, njeno zaustavljanje ili preskakanje pjesama, kao i jačinu zvuka. Frekvencijski odziv slušalica kreće se od 20 Hz do 20 kHz.

Ponudu za JBL 510BT bluetooth slušalice možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite vama najbližu IMTEC poslovnicu.