KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

PUBG: BATTLEGROUNDS OD SADA JE FREE-TO-PLAY

256 Pregleda 0 Liked

Jedna od prvih battle royale igara koja nije bila besplatna od sada je prešla na free-to-play model!

PUBG: Battlegrounds sada je u free-to-play formatu igre, što znači da se može igrati bez plaćanja na PC-u, PlayStation-u, te Xbox konzolama. Jednostavno odete na Steam, PlayStation Store ili Xbox Store i preuzmete igru.

Također, igra je ažurirana na verziju 15.2 uz koju dolaze i novi taktički predmeti, poput izviđačkih dronova. Uveden je i simulacijski trening protiv 99 botova. Uz free-to-play format, takođar, doći će i premium usluge pod nazivom Battlegrounds Plus. Premium igračima nudi se dodatna valuta, Ranked mode, custom game, kozmetiku u igri, kao i druge bonuse. Nadogradnja računa dolazi s jednokratnom naknadom od 12,99 dolara, ali funkcije su opcione za osnovno PUBG iskustvo.

Igrači koji su već kupili i igrali PUBG prije njegovog prelaska na free-to-play dobit će poseban paket koji uključuje besplatnu nadogradnju Battlegrounds Plus računa i posebne ingame “skinove”. Prelazak PUBG-a na free-to-play model bio je očekivan smjer kretanja za tu igru. Popularnost joj je počela padati nakon prvog dijela 2020. godine, baš kad se pojavio Call of Duty: Warzone. Hoće li prelazak na besplatni format pomoći igri da pridobije novu publiku – doznat ćemo uskoro.