NIKON FOTOAPRATI I OBJEKTIVI
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

TAMO GDJE SIGURNOST POSTAJE VAŽNA - D-LINK IP FULL HD KAMERA DCS-6100LH/E

2135 Pregleda 0 Liked

Kompanije D-Link 30 godina osmišljava, razvija i proizvodi rješenja za videonadzor. Globalni lider D-Link teži ka automatizaciji i stvaranju pametnih domova, što ljudima širom svijeta omogućava jednostavno i pristupačno praćenje, automatizaciju i kontrolu pomoću telefona ili tableta sa bilo koje lokacije i u svakom trenutku.

D-LINK IP KAMERU KUPI OVDJE!

Nedavno, kompanija D-Link svoj veliki asortiman bežičnih kamera upotpunila je novim modelom, elegantnom IP FullHD kamerom DCS-6100LH/E.  Kompaktna i diskretna, Full HD Wi-Fi kamera spaja poboljšan dnevni nadzor rezolucije 1080p garantujući i kvalitetno IR noćno snimanje zajedno s detekcijom zvuka i pokreta u potpunom mraku do 5 metara.  Također, DSC-6100LH/E pruža odličnu kvalitetu slike čak i u slabo osvijetljenim prostorijama, pa će biti idealna kao baby kamera.

D-LINK IP KAMERU KUPI OVDJE!

Ono što posebno ističe ovu kameru je široki ugao snimanja od 110° pružaujući mogućnost snimanja više prostorija odjednom u otvorenom prostoru. Zahljujući svom minimalističkom izgledu, te jednostavnom napajanju, vrlo lako se može premjestiti bilo gdje i uklopiti u prostor garantujući potpunu diskretnost. DCS-6100LH/E se posebno može pohvaliti poboljšanim softverima za otkrivanje zvuka.

Nakon svih nabrojanih prednosti i snimaka u Full DH rezoluciji nameće nam se pitanje gdje pohraniti sav sadržaj? Vaš sadržaj je potpuno siguran kao i vaš dom. Kompanija D-Link je usavršavajući videonadzor dala rješenje – DSC 6100LH/E podržava pohranjivanje snimaka na „oblak“, ali i posjeduje slot za microSD karticu. Potpunu kontrolu kamere moguće je postići sa MyDLink aplikacijom koja je besplatna i dostupna na svim iOs i Android uređajima. 

Ova kamera je namjenjena savremenim pametnim domovima i potpuno je kompatibilna sa Amazon Alexa i Google Assistantom, zbog čega nudi dodatnu pogodnost glasovne kontrole bez korištenja ruku.

D-LINK IP KAMERU KUPI OVDJE!

Za sve dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail [email protected] ili posjeti najbližu IMTEC poslovnicu.