OFFICE KATALOG AUGUST/OKTOBAR
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

5. GODIŠNJICA EOS R CANON: OSVJEŽI SVOJU KREATIVNOST SA POPUSTOM DO 15%

363 Pregleda 0 Liked

Uvijek si čekao pravu priliku da svoju opremu unaprijediš sa Canon fotoaparatima i objektivima? Donosimo uzbudljive vijesti za sve koji žele da svojim fotografijama dodaju čarobnu kvalitetu!

 
U periodu od 11.09. do 15.10. na Imtec web shop-u ili u Imtec poslovnicama kupi jedan od odabranih Canon fotoaparata sa uračunatim popustom do 15% i proslavi 5. godišnjicu nagrađivanog sistema EOS R i doživi revolucionarnu AF tehnologiju i nevjerojatni asortiman RF objektiva. Označeni artikli su sa uračunatim popustom.

Za kupovinu Canon objektiva ukoliko kupiš više platićeš manje - za 1 Canon RF objektiv ostvarićeš popust od 5%, za 2 objektiva 10% i za 3 ili više objektiva popust od 15%. Popust se obračunava prilikom kupovine objektiva.

IMTEC PONUDU ZA 5. GODIŠNJICU CANON EOS R POGLEDAJ OVDJE! 


Canon EOS R serija je poznata po svojoj izvanrednoj kvaliteti slike, brzini i pouzdanosti. Bez obzira jesi li profesionalni fotograf ili entuzijast, Canon EOS R fotoaparati omogućavaju ti snimanje vrhunskih fotografija i videozapisa. Neka ova 5. godišnjica i tebi bude izvanredna prilika da nadogradiš svoju opremu ili da isprobaš najnovije Canon modele po povoljnijim cijenama.

Pomakni granice i otkrij kako pionirski sistem kompanije Canon snima izvanredno, onako kako ne bi ni pomislili da je moguće. Sretan lov na idealne trenutke! 

*Izažene cijene na webu za označene fotoaparate su sa uračunatim popustom do 15%.

Ukoliko trebaš dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti jednu od Imtec poslovnica.