JESENSKE CIJENE
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

FOTOAPARAT NIKON Zfc: RETRO JE U MODI

337 Pregleda 0 Liked

Volite fotografiju, ali još uvijek niste pronašli odgovarajući fotoaparat uz koji ćete savladati prve korake i napraviti očaravajuće sadržaje. Predstavljamo vam Nikon Zfc kompaktni mirrorless fotoaparat, prilagođen početnicima, koji predstavlja redizajniranu verziju Nikon Z50 fotoaparata. 

Nikon Zfc mirrorless fotoaparat je male veličine, ali jako velike kvalitete slike. Sadrži CMOS senzor od 20,9 MP u paru sa procesorom Expeed 6, uz koje imate mogućnost snimati profesionalne videozapise i fotografije čak i pri slabom osvjetljenju. Možete snimati 11 slika u sekundi, a posjeduje i bateriju EN-EL25 uz koju možete zabilježiti i do 300 snimaka. Za vrhunski kvalitet fotografije zaslužan je i širi nosač koji nudi više svjetla, što znači dobru oštrinu, kontrast i precizan fokus.

Najnovija verzija Nikon fotoaparata ima više kontrola postavljenih na kućištu, pa će vam za podešavanje ISO ekspozicije ili otvora blende biti dovoljno da koristite točkiće, umjesto da ulazite u meni. Kamera dolazi sa potpuno artikulisanim OLED ekranom i podržava USB-C za punjenje i prenos podataka. 

U paketu s Nikon Zfc dolazi i objektiv 16-50mm f/3.5-6.3 VR Silver, a ponudu možete pogledati OVDJE. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite vama najbližu IMTEC poslovnicu.