BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HP INK TANK: 3 GODINE PRODUŽENE GARANCIJE

170 Pregleda 0 Liked

HP printeri na tržištu su prepoznatljivi kao printeri koji omogućavaju ispis velikog volumena uz vrlo male troškove. Ukoliko ste u proteklom periodu kupili jedan od HP printera (Ink Tank, OfficeJet, LaserJet, Neverstop) iskoristite priliku da produžite postojeću garanciju do 3 godine. 

Do produžene garancije doći ćete u svega par koraka. Potrebno je da skenirate QR kod koristeći vaš pametni telefon kako bi registrovali proizvod koji ste kupili ili registraciju izvršite jednostavnim klikom na odgovarajući model printera koji je naveden ispod i tako dobili do 3 godine produžene garancije:

Registraciju je potrebno izvršiti u roku od 60 dana od datuma kupovine proizvoda. Prilikom registracije trebate ispuniti obrazac unoseći osnovne informacijame o kupljenom uređaju, kao i podatke o vašoj adresi. Nakon što popunite obrazac za produžetak garancije, dobit ćete povratni e-mail sa potvrdom o registraciji.