LAPTOP + RUKSAK
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HYPERX CLOUD STINGER GAMING SLUŠALICE: UDOBNOST TOKOM DUGOTRAJNE IGRE

236 Pregleda 0 Liked

Kvalitetan zvuk, kontrole na dohvat ruke i nevjerovatna udobnost su asocijacija na još jedne odlične slušalice brenda HyperX. Naime, riječ je o HyperX Cloud Stinger gaming slušalicama koje su super izbor za streamere i gamere koji žele visokokvalitetne slušalice po pristupačnoj cijeni. 

Kvalitetan zvuk rezultat je 50 mm upravljačkih programa koji su u slušalicama postavljeni paralelno s uhom, što doprinosi boljoj audio preciznosti. Pored kvalitetnog zvuka, ove slušalice odlikuje i praktičnost, čemu doprinos daju i rotirajući (90 stepeni) jastučići za uši koje kada ne igrate možete spustiti oko vrata i oni će se prilagoditi željenom položaju.

Uz slušalice svakako dolazi i mikrofon za poništavanje buke iz okruženja, a rukovanje istim je vrlo jednostavno, kada budete željeli da ga isključite samo ga okrenete okomito uz glavu. 

Jastučići za uši od memorijske pjene i ukupna težina od svega 275 grama čini ih izuzetno laganim i udobnim za nositi, te vam neće predstavljati opterećenje tokom maratonskih gaming sesija. Visokokvalitetna podesiva čelična traka izgrađena je za dugotrajnu izdržljivost i stabilnost, kao i osjećaj čvrstoće. Kompatibilne su s više platformi.

Ponudu za HyperX Cloud Stinger slušalice možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.