SPARKASSE AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC FISKALNI SISTEMI: IMTEC D.O.O. JE PONOSNI PARTNER KIDZONE D.O.O.- JUMBO BIH

469 Pregleda 0 Liked

Kidzone d.o.o. je oficijelni zastupnik Jumbo franšize u Bosni i Hercegovini. Glavna djelatnost kompanije je trgovina dječijim proizvodima, igračkama za djecu, proizvodima za njegu beba, školskim i kancelarijskim priborom, proizvodima i dekoracijama za dom kao i ostalim sezonskim proizvodima. Jumbo je najdraži brend za djecu, a također i za odrasle, najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

Prošli mjesec, u Tuzli su otvorili šestu po redu prodavnicu brenda Jumbo u Bosni i Hercegovini. Kao i za ostale prodavnice Imtec d.o.o. je ponosni partner ove kompanije u segmentu održavanja fiskalnih uređaja. U 5 poslovnica u Federaciji BiH, održavamo 24 fiskalna uređaja za ovu kompaniju. Obezbjedili smo telefonsku, podršku putem udaljenog pristupa, kao i servisne intervencije na terenu po potrebi. 

Održavanje fiskalnih uređaja podrazumijeva obezbjeđenje funkcionisanja fiskalnih uređaja u skladu sa potrebama korisnika, otklanjanje kvarova i poteškoća u radu, te zakonom obavezan godišnji tehnički pregled uređaja.

Kada je u pitanju segment fiskalizacije, među vodećim smo kompanijama u BiH. Imamo veliki broj uređaja koje održavamo, a povjerenje su nam dale mnoge uspješne kompanije. Naše tehničko osoblje održava preko 3000 fiskalnih uređaja, te smo za klijente pripremili različite pakete podrške shodno njihovim potrebama.