CANON CASH BACK
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC I EPSON: PROMOCIJA ECOTANK PRINTERA

1288 Pregleda 0 Liked

U društvu si poznat kao osoba koja radi od kuće? Često trebaš isprintane materijale? Tvoji klijenti zahtijevaju print visoke kvalitete?


Pridruži nam se u utorak, 12. septembra 2023. godine na promociji Epson EcoTank printera. Promocija će se održati u Sarajevu City Centru u periodu od 14h do 17hZajedno sa Imtec  timom moći ćeš se se upoznati sa radom printera i testirati njegove karakteristike, a uz svaku kupovinu jednog od EcoTank modela poklanjamo i papir GRATIS.

U nastavku ti donosimo samo neke od informacija zašto bi baš Epson EcoTank printeri trebali biti tvoj slijedeći izbor

EcoTank printeri su poznati po niskim troškovima printanja, a tokom 3 godine kontinurianog rada možeš uštedjeti 50% tinte u poređenju sa laserskim printerima. Također, ukoliko nakon svakog punjenja tonera čitav tvoj radni prostor bude u neredu, sa Epson printerima će se taj problem riješiti vrlo lako jer bočice sa tintom omogućavaju jednostavno i brzo punjenje, a bočice tinte koje dobiješ uz kupljeni model dovoljne su za ispis preko hiljadu stranica.

Tintu ćeš vjerovatno morati nadopuniti samo nekoliko puta i to vrlo rijetko, pa ćeš tako sa zamjenskim bočicama tinte ostvariti više od 90% uštede na troškovima po stranici. Vrijeme koje je dragocjeno u tvom biznisu nećeš trošiti na zamjenu potrošnog materijala, jer su spremnici dovoljno veliki da ćeš vjerovatno i zaboraviti kad si posljednji put dodao papir. Uz sve to ispis je brz, pa ćeš moći isprintati i do 15 stranica u minuti.

Printati možeš s bilo kojeg mjesta, jer sve što ti je potrebno je Wi-Fi povezanost i Epson besplatna aplikacija za mobilno printanje, a pošto su Epson printeri poznati po ekoloskoj održivosti čuvaćeš okoliš i uštedjeti električnu energiju.

Ukoliko ti je potrebno još razloga za odluku kupovine Epson EcoTank printera posjeti nas na adresi Vrbanja 1 i postani jedan od 80 hiljada zadovoljnih EcoTank vlasnika. 

Za sve dodatne informacije kontaktiraj nas na broj 0800 223 38 ili na e-mail adresu [email protected] ili posjeti jednu od Imtec poslovnica.