POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC I RAIFFEISEN BANKA: 20% NA KOMPLETAN ASORTIMAN

6616 Pregleda 0 Liked

IMTEC, u saradnji sa Raiffeisen bankom, je za sve korisnike Raiffeisen Visa kreditnih kartica osigurao 20% popusta na kompletan asortiman.

Ukoliko se želite počastiti novim laptopom, PC računarom, fotoaparatom, električnim skuterom, televizorom ili nekim drugim proizvodom iz širokog asortimana IMTEC ponude, sada imate priliku omiljeni uređaj kupiti još povoljnije, jer kada se Visa karticom plaća 20% se vraća.

U periodu od 15. 4. do 30. 6. 2021. godine, svakog petka i subote, imate mogućnost ostvariti akcijski popust na kompletan asortiman u IMTEC poslovnicama. Popust se ne obračunava na proizvode sa već sniženom cijenom.

Ako ne posjedujete Raiffeisen Visa kreditnu karticu, do iste možete doći brzo i jednostavno, popunivši ONLINE zahtjev za apliciranje OVDJE, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.