CANON NAGRADNA IGRA
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC – U SRCU TEHNOLOŠKIH INOVACIJA NA MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TEŠNJU

1602 Pregleda 0 Liked

U savremenom svijetu gdje tehnološke inovacije oblikuju način na koji poslujemo i komuniciramo, domaća kompanija Imtec korača naprijed kao predvodnik u prezentiranju digitalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevno poslovanje. Imtec d.o.o. će biti aktivni učesnik na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, gdje će predstaviti spektar vrhunskih tehnoloških rješenja koja pokrivaju sve aspekte savremenog poslovanja.

Pored navedenog, trećeg dana sajma u petak 29.9.2023. godine sa početkom u 10:00 sati Imtec će održati panel diskusiju na temu „Podaci-najvažnija poslovna imovina“. Učesnici panela govorit će o važnosti procesa digitalizacije u korištenju podataka jedne kompanije kao i njihovoj zaštiti, dok će tokom ostalih dana trajanja sajma realizovati nekoliko prezentacija na samom Imtec štandu.  

Imtec će tokom trajanja sajma ponuditi poslovna rješenja iz više segmenata u skladu sa svojom Imtec poslovnom politikom. Posjetioci će tokom obilaska štanda moći razgovarati sa stručnim predstavnicima Imteca i dobiti informacije iz segmenata koje će na licu mjesta prezentirati. 

Digital Signage – Rješenje za vizuelnu komunikaciju:

Imtec donosi budućnost komunikacije u obliku Digital Signage rješenja. Sa digitalnim displejima visoke rezolucije, kompanije će imati mogućnost da svoje poruke prenesu na inspirativan način, privlačeći pažnju svojih klijenata na suptilan i efikasan način.

Fiskalizacija - Transparentno poslovanje:

Transparentnost je ključna za povjerenje klijenata i uspješno poslovanje. Imtec predstavlja fiskalna rješenja koja omogućavaju kompanijama da lako i precizno upravljaju svojim finansijama, smanjujući rizik od grešaka i osiguravajući dosljednu usklađenost sa poreskim propisima.

Data centri- Sigurno mjesto za sve vaše poslovne podatke i ključne aplikacije:

U svijetu gdje se podaci smatraju dragocjenim resursom, Imtec nudi najbolja Data centar rješenja. Ovi centri ne samo da osiguravaju siguran i pouzdan prostor za čuvanje podataka, već i omogućavaju brz pristup informacijama i optimalnu upotrebu resursa.

Interaktivno obrazovanje – Nastavni procesi kroz interakciju i praktične aktivnosti:

Budućnost obrazovanja je digitalna. Imtec predstavlja rješenja koja unapređuju proces učenja kroz tehnologiju. Interaktivni nastavni sadržaji, pametne učionice i personalizovano praćenje napretka učenika samo su neki od elemenata kojima Imtec uz tehnologiju stvara novu dimenziju obrazovanja. 

Informatička sigurnost - Rješenja za zaštitu od cyber napada i sigurnost poslovnih podataka:

Sigurnost podataka nikada nije bila važnija. Imtec postavlja standarde u zaštiti informacija, nudeći napredna rješenja koja štite kompanije od sve sofisticiranijih cyber prijetnji, osiguravajući neprekidno poslovanje i integritet podataka.

Upravljanje dokumentima - Rješenja za optimizaciju i upravljanje dokumentima:

U moru informacija, efikasno upravljanje dokumentima je ključno. Imtec donosi softverska i hardverska rješenja koja olakšavaju organizaciju i pristup dokumentima, smanjujući gubitak vremena i resursa.

Video konferencijska rješenja - Rješenja za poslovanje na daljinu:

Imtec omogućava globalno povezivanje putem video konferencijskih rješenja. Virtuelni sastanci omogućavaju brzo i efikasno komuniciranje sa kolegama i partnerima širom svijeta, čime se ubrzava proces donošenja odluka i smanjuju troškovi putovanja.

Imtec će na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju biti epicentar tehnoloških inovacija i inspiracija za uspješno poslovanje u digitalnom dobu. Rješenja koja će biti prezentirana ne samo da obećavaju unapređenje efikasnosti, već i stvaranje trajnih vrijednosti za klijente.

Pridružite nam se na ovogodišnjem sajmu i istražite budućnost poslovanja kroz oči Imtec-a. Smjelost da koračaju naprijed, spojeni sa stručnošću i posvećenošću, čine Imtec vašim pouzdanim partnerom ka uspjehu u svijetu tehnoloških mogućnosti.

Za sve posjetioce Imtec štanda obezbjedili smo sajamske cijene za poslovna rješenja, kao i vauchere sa popustom koje će posjetioci moći iskoristiti u Imtec poslovnicama.

Posjetite i našu web stranicu za poslovna rješenja klikom OVDJE.