-20% CYBER WEEK | PLAYSTATION
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

ZAŠTO JE NOVA PHILIPS SERIJA TELEVIZORA POSTALA TOLIKO TRAŽENA?

504 Pregleda 0 Liked
U svijetu tehnologije televizori su postali mnogo više od jednostavnih uređaja za prikazivanje slika. Postali su središnji dio naših dnevnih soba, izvor zabave, informacija i ponekad čak i umjetničkih doživljaja. Philips je već dugo sinonim za kvalitetu i inovacije u svijetu televizora, a nova Philips 7608 serija nas ni ovaj put nije razočarala. 

Philips se dugo godina ističe po kvaliteti slike, što je i kod ovih modela riječ. Zahvaljujući 4K Ultra HD rezoluciji svaki piksel na ekranu donosi nevjerojatan nivo detalja i jasnoće, a boje su živopisne i realistične s dubokim kontrastima  čineći svaki kadar izvanrednim doživljajem. Osim toga, 7608 televizori su kompatibilni sa svim glavnim HDR formatima.
Ugrađene tehnologije Dolby Atmos i  Dolby Vision HDR omogućiće ti da doživiš bogate boje i kontrast čak i u najzahtjevnijim, previše tamnim ili svijetlim scenama. Gledaj sliku kakvu je reditelj zamislio, bez razočaravajućih dijelova filma koji su pretamni da se razaznaju, a svaka riječ i u najdinamičnijim dijalozima će biti jasna i bez popratnih šumova. 
ASSET_MMS_105875079_1.jpg

7608 televizpri su pametni televizori, a to znači da ćeš imati pristup širokom spektru aplikacija i sadržaja, uključujući popularne aplikacije kao što su Netflix, YouTube, i Amazon Prime Video. Također, 7608 serija će osvojiti tvoje srce zbog brzine pronalaženja sadržaja s ugrađenim Google Assistantom kojim možeš upravljati glasom i brzo pronaći ono što želiš gledati.


Osim impresivnih performansi, ovi Philips televizori nove serije su od svoje ostale braće iznimno elegantni. Ekran s gotovo nevidljivim okvirom ovih pametnih televizora se uklapa u gotovo svaki enterijer, a zbog tankog postolja izgleda kao da lebdi.


Philips 7608 dolazi u četiri dimenzije: 43", 50", 55" i 65" predstavlja novu generaciju televizora koja je spojila izvanrednu kvalitetu slike, pametne funkcije i elegantan dizajn, a po svemu sudeći za Philips granice ne postoje.
Ukoliko trebaš dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti jednu od Imtec poslovnica.