KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SONY BLUETOOTH ZVUČNIK XE 200 - UŽIVAJ U KRISTALNO JASNOM ZVUKU

487 Pregleda 0 Liked

Tvoj bluetooth zvučnik nije dovoljno jak za zabavu koju pripremaš? Sony bluetooth zvučnik posjeduje linijski difuzor koji omogućava da se zvuk visoke kvalitete širi dalje i šire kroz prostor, pa čak i s bočne strane zvučnika. Uzmi svoj Sony Bluetooth zvučnik i učini svoje zabave nezaboravnim jer ovaj zvučnik pružit će svima isti doživljaj zvuka u prostoriji. Zajedno sa svojim prijateljima organizuj party koji se ne zaboravlja.

Ukoliko se odlučiš nastaviti party na bazenu ili plaži, onda nemoj zaboraviti da je ovaj zvučnik jako lagan i posjeduje praktičnu traku za nošenje koja omogućava jednostavno prenošenje. Možda ti se desi da tvoj zvučnik baš kada je najzabavnije slučajno završi u vodi ili ako padne i ošteti se, nemaš razloga za brigu jer zabava se nastavlja. Ovaj zvučnik otporan je na udarce i vodu, pa čak i na morsku, a zahvaljujući zaštiti IP67 zaštićen je i od prašine. Uživaj u svojim novim avanturama jer Sony bluetooth zvučnik posjeduje bateriju koja traje 16 h

.

Kada tvojoj zabavi dođe kraj i dođe novi dan svoj Sony bluetooth zvučnik možeš koristiti za duge razgovore, sastanke i pozive. Uživaj u poboljšanom razgovoru uz poništavanje odjeka. Ovaj zvučnik posjeduje i praktičnu tipku MIC mute koja se nalazi na samom zvučniku i omogućava ti trenutačno utišavanje mikrofona. 

Ponudu za Sony bluetooth zvučnik možeš pogledatI OVDJE, a ukoliko trebaš više informacija piši nam na e-mail: webprodaja@imtec.ba, pozovi na besplatni info broj 0800 223 38 ili posjeti najbližu IMTEC poslovnicu.