Office katalog april/juni 2024.
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

TABLET PRESTIGIO MUZE 4231

1663 Pregleda 0 Liked

Uradite zadaću, riješite poslovni zadatak, pročitajte omiljenu knjigu ili pretražujte internet dok ste u pokretu uz tablet Prestigio Muze 4231. Tablet dolazi sa najnovijim operativnim sistemom Android 10 što vam omogućava da preuzmete omiljene aplikacije i programe sa Play Marketa, a uz to osigurava i 10% brže pokretanje aplikacija i stabilnije performanse.

Muze 4231 krasi displej od 10,1'' tako da ćete moći bez problema pratiti omiljene videozapise, filmove i TV emisije u HD rezoluciji od 1280 x 800 px. Sadržaje možete gledati u vertikalnom i horizontalnom položaju. Široki uglovi gledanja osigurani su zahvaljujući IPS matrici koja vam omogućava gledanje ekrana iz bilo kojeg ugla bez izobličenja slike. 

Uređaj ima podršku za Wi-Fi i 4G što vam olakšava komunikaciju, slanje poruka ili uspostavu poziva bilo da ste na poslu, javnom prevozu, parku ili bilo gdje drugo. Muze 4231 vam pruža mogućnost da instalirate SIM karticu i uživate u svim benefitima koje daje 4G komunikacija, tako da više ne trebate tražiti Wi-Fi pristup u obližnjim restoranima i slično.

Ukoliko imate potrebu fotografisati svoje poslovne dokumente ili snimati druženja sa prijateljima na raspolaganju vam stoji kamera od 5 MP koja je integrisana u uređaj. Interna memorija od 16 GB omogućit će vam stvaranje male arhive aplikacija, knjiga, fotografija i slično. Međutim ako imate potrebu za dodatnim prostorom za pohranu uvijek imate mogućnost instalacije microSD kartice.

Ponudu za Tablet Muze 4231 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info 0800 223 38 ili nam pišite na [email protected].