-20% CYBER WEEK | PLAYSTATION
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

TAKO BRZO, TAKO UKUSNO - MALI KUĆANSKI APARATI ZA BRZU I JEDNOSTAVNU PRIPREMU HRANE

372 Pregleda 0 Liked

U današnjem užurbanom načinu življenja, vrijeme je dragocjeno, a brza i jednostavna priprema hrane postala je ključna za skoro sva domaćinstva. Vjerujemo da su u tvojoj kuhinji mali kućanski aparati postali nezamijenjivi saveznici u stvaranju ukusnih obroka. 

Zdravi obroci su samo iz pećnice? Pa i ne baš... Blenderi kao pokretači magije svih zdravih napitaka postali su esencijalni dio svakog modernog domaćinstva. Sa svojim snažnim motorima, širokim opsegom brzina i usitnjavanja namirnica idealni su za pripremu umaka, kaša i namaza. 

IZDVOJENU PONUDU MALIH KUĆANSKIH APARATA POGLEDAJ OVDJE!

Da li je i tebi teško da se navikneš na unos vitamina pogotovo u periodu godine kad ih naš imunitet najviše treba? Onda je citruseta neophodna za stvaranje tvojih dobrih navika. Brzo i lako cijeđenje voća omogućiće ti da uživaš u osvježavajućem soku, a vrlo lako možeš napraviti i toplu limunadu u kojoj možeš dodati i malo meda.

Pored tople limunade nema ništa bolje od mirisa tostirane kriške hljeba ujutru. Tosteri će ti olakšati pripremu toplih sendviča, a tvoj doručak će biti vrlo brzo na stolu.

Za ljubitelje hrskavih, ukusnih, a zdravih obroka friteza je ključni dodatak svake kuhinje. Moderne friteze omogućavaju pripremu slanih poslastica sa minimalnom količinom ulja, a jednostavnost pripreme različitih jela oduševiće sve tvoje ukućane.

IZDVOJENU PONUDU MALIH KUĆANSKIH APARATA POGLEDAJ OVDJE!

Bez obzira da li pripremaš zdrave napitke, hrskave poslastice ili složena jela, mali kućanski aparati su ključ za postizanje vrhunskih rezultata uz minimalni napor.

Transformiši svoju kuhinju danas i doživi revoluciju u pripremi hrane!

Ukoliko trebaš dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti jednu od Imtec poslovnica.