CANON CASH BACK
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

17% POPUSTA NA VELIKE KUĆANSKE APARATE: KVALITETA NA KOJU MOŽEŠ DA RAČUNAŠ

2277 Pregleda 0 Liked

Sigurno razmišljaš o unapređenju svog doma, a Imtec je spreman da te provede kroz fascinantni svijet velikih kućanskih aparata - od mašina za pranje i sušenje veša, preko mašina za suđe, do električnih šporeta, radnih ploča, frižidera, napa i zamrzivača. Sigurno da ova čuda moderne tehnologije mogu olakšati tvoje svakodnevne izazove. 

Dugo željene uređaje bijele tehnike možeš kupiti uz popust od 17% za sva jednokratna plaćanja u periodu od 13. 11. do 21.11.2023. godine.

Mašine za pranje i sušenje veša: Osvježenje garderobera u jednom koraku

Život je užurban, a pranje i sušenje veša često može biti prava gnjavaža. Uđi u svijet pametnih mašina za pranje i sušenje veša, koje ne samo da štede vrijeme, već i štede energiju. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, ove mašine koriste manje vode i struje, čuvajući tvoj novčanik i planetu. Osim toga, programi pranja prilagodljivi su tipu tkanine osiguravajući duže trajanje odjeće i svježine.

-17% NA KOMPLETAN ASORTIMAN MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA

Mašine za suđe: Kraj dilemi "ručno ili u mašini?"

Zaboravi na naporno ribanje posuđa nakon svakog obroka! Moderne mašine za suđe ne samo da čiste posuđe besprijekorno, već i štede vodu u poređenju s ručnim pranjem. Pritom, mašine za suđe nove generacije mogu se pohvaliti svojim besčujnim načinom rada, tako da nakon ukusne večere možeš odmarati uz šoljicu kafe u potpunoj tišini.

-17% NA KOMPLETAN ASORTIMAN MAŠINA ZA PRANJE SUĐA

Električni šporeti i ploče: Magija tu počinje

Kuhanje postaje pravo uživanje uz električne šporete i pametne ploče. Sa preciznim kontrolama temperature i brzim zagrijavanjem, priprema tvojim omiljenih jela nikada nije bila jednostavnija i brža, a na svakom druženju baš tvoja jela će biti zvijezde večeri. Kako bi ugođaj bio potpun ni za čišćenje rerne ne moraš odvojiti previše vremena, jer električne rerne sa pirolizom rješavaju i taj problem.

-17% NA KOMPLETAN ASORTIMAN ELEKTRIČNIH ŠPORETA I RADNIH PLOČA

Frižideri i zamrzivači: Čuvari svježine i dugovječnosti namirnica

Jeste li znali da moderni frižideri imaju posebno osmišljene programe i indikatore za čuvanje namirnica? Hrskava salata i sočno voće zadržat će svoju svježinu duže uz pomoć ovih naprednih tehnologija, a osim toga zamrzivači s brzim zamrzavanjem čuvaju nutritivnu vrijednost  obroka tako da ćeš i tokom zime jesti ukusne ljetne plodove.

-17% NA KOMPLETAN ASORTIMAN FRIŽIDERA I ZAMRZIVAČA

Kuhinjske nape: Čišći zrak za zdraviji dom

Nape nisu samo elegantni dodatak kuhinji već su i ključ čistog i svježeg zraka. Moderne nape eliminišu neugodne mirise i širenje pare od kuhanja, čime čuvaju tvoje kuhinjske elemente i svjež zrak. Danas, sve više domova se odluči za električne ploče sa ugrađenom napom kako bi uštedjeli dragocjeni prostor u kuhinji i dodali dozu elegancije. 

-17% NA KOMPLETAN ASORTIMAN KUHINJSKIH NAPA

Ukoliko trebaš dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti jednu od Imtec poslovnica.