LAPTOP + RUKSAK
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

DIGITAL SIGNAGE: VRHUNSKA SHARP/NEC RJEŠENJA

816 Pregleda 0 Liked

Digital signage – ekransko rješenje je sve više rasprostranjeno u javnim prostorima i zajedničkim prostorijama kompanija, jer su digitalne reklame medij kojim se komunicira s različitom publikom, publikom koja je najčešće u pokretu. Upečatljiv sadržaj privlači pažnju prolaznika porukama osmišljenima tako da se one ističu u odnosu na druge.

Dokazano je da dinamički sadržaj motivira ponašanje gledatelja. Rješenja ove vrste su zasnovana upravo na daljinskom upravljanju sa centraliziranim nadzorom uz mogućnost i lokalne dostupnosti što znatno smanjuje troškove instalacije i operacije. Ako ovome dodamo i činjenicu o besprijekornom izgledu zbog dobre rezolucije i spektra boja, ažuriranju sadržaja u realnom vremenu i radom u režimu 16/7, sve dileme u vezi sa opravdanošću ove investicije nemaju smisla.

Neka od modernih informacionih rješenja za poslovne prostorije su:

  • Digitalni posteri
  • Video zid
  • Projekcije laserskim projektorom
  • LED ekrani
  • Interaktivni ekrani
  • Personalizirana rješenja

Gotovo da ne postoji djelatnost u kojoj se ne primjenjuju ovakva rješenja. Susrećemo se s njima u maloprodajama, javnim ustanovama, energetici, kino dvoranama, ugostiteljstvu, zdravstvu, medijima, bankama, obrazovanju, aerodromima, berzama, proizvodnim pogonima, hotelijerstvu.

U maloprodajnim objektima razmjena poruka s robnom markom gradi lojalnost, promoviše prodaju robe i nudi mogućnosti prodaje i unakrsne prodaje. Digitalni plakati u trgovinama, izlozima i trgovačkim centrima komuniciraju personalizirane poruke što sve, itekako ima utjecaj na ukupan imidž kompanije.

Tamo gdje su cijena i pouzdanost ključni, Sharp/NEC E serija profesionalnih ekrana je savršen izbor. Veličine ekrana se kreću od 32'' do 65'' po dijagonali kako bi našli primjenu u ma kojem scenariju. Sadržaj se može pokrenuti izravno sa USB sticka što čitav postupak čini još jednostavnijim i štedi i novac i vrijeme. Jednom instalirana funkcija vremenskog rasporeda automatskog pokretanja, pokreće ekran i automatski reproducira sadržaj u određeno vrijeme. 

Stoga smo za vas pripremili posebnu ponudu ograničenog trajanja. 

IMTEC vam stoji na raspolaganju kada je riječ o pronalasku najboljih rješenja shodno vašim potrebama, a za sve dodatne informacije o ponudi možete nas kontaktirati na e-mail prodaja@imtec.ba ili broj telefona 033 688 001.