JESENSKE CIJENE
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC D.O.O. DOBITNIK NAGRADE 32. MEĐUNARODNOG SARAJEVSKOG SAJMA KNJIGA

448 Pregleda 0 Liked

Dodjelom nagrada i posebnih sajamskih priznanja, danas je u Centru Skenderija završen XXXII Internacionalni sarajevski sajam knjiga i učila 2021 “Ključ mudrosti i zdravlja”.

Odlukom sajamskog žirija IMTEC D.O.O. dobitnik je nagrade u kategoriji izdanja novih medija, a nagradu je na svečanosti zatvaranja sajma preuzeo Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje.

On se zahvalio na sajamskoj nagradi i uručio poklone za pobjednike IMTEC-ovog takmičenja iz robotike koje je upriličeno u sklopu programa ovogodišnjeg sajma. Poklone su dobili pobjednik takmičenja, ekipa Osnovne škole “Suljo Čilić” iz Jablanice, te drugoplasirana ekipa sastavljena od članova udruženja “Codelab” iz Fojnice. 

Ovogodišnje partnerstvo bilo je treće predstavljanje IMTEC D.O.O. na Internacionalnom sarajevskom sajmu knjiga, ovaj put s namjerom da se sajamskoj publici približe digitalna rješenja u obrazovanju i STEM edukacija. Ovim pristupom IMTEC D.O.O. nastoji obogatiti sajamsku ponudu, začeti zapažene naučne diskusije i privući najmlađe inovatore i istraživače.