LAPTOP + RUKSAK
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC SE PRIDRUŽUJE SVJETSKOJ PORODICI CERTIFICIRANIH KOMPANIJA

538 Pregleda 0 Liked

Sačuvan integritet poslovanja tokom pandemije, prisutna su stalna poboljšanja, a IMTEC je pouzdan poslovni partner.

IMTEC d.o.o. je od 25.- 27. augusta ove godine uspješno obavio prvi certifikacijski audit prema normi ISO 9001:2015. Projekat je finaliziran provođenjem certifikacijskog audita obavljenog od strane renomirane certifikacijske kuće Bureau Vertias Certification, koja je potvrdila da je sistem upravljanja kvalitetom usklađen sa zahtjevima ISO standarda.

“U želji da unaprijedimo poslovanje, zadovoljimo potrebe naših klijenata i uposlenika, odlučili smo se za implementaciju sistema upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015. Zadovoljni smo jer je prvi certifikacijski audit obavljen uspješno,” kazala je Minela Kurtović, predstavnica rukovodstva za kvalitet.

Nijaz Alispahić, ovlašteni auditor certifikacijske kuće Bureau Veritas Certification potvrdio je kako je poslovni sistem IMTEC-a usklađen sa zahtjevima najviših svjetskih standarda: ”Poslovni procesi odvijaju se u skladu sa procedurama i uputama kojima se jasno određuje ko, šta i kada radi, te su prisutna stalna poboljšanja. Međunarodni standard ISO 9001 traži da se procesima upravlja na način da se prepoznaju rizici i poduzmu prikladne akcije u cilju njihovog smanjenja ili eliminisanja, a u IMTEC-u sam se uvjerio da je ovaj mehanizam u primjeni.”

Alispahić je podsjetio da su poslovni procesi provjereni metodom uzorka i da je tom prilikom utvrđeno optimalno dokumentovanje i praćenje ključnih indikatora: “Zaposlenici su kompetentni i motivisani, a infrastruktura i tehnički resursi prikladni su za ostvarivanje zadanih poslovnih ciljeva. Zahvaljujući vještini menadžmenta očuvan je integritet poslovanja tokom pandemije.”

IMTEC d.o.o ovim procesima kontinuirano pospješuje efikasnost i produktivnost u načinu pružanja usluga svojim kupcima, čime potvrđuje svoj poslovni rast i ugled.