POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SAMSUNG VAŠU KUPOVINU NAGRAĐUJE POKLONOM

1114 Pregleda 0 Liked

U sklopu promotivne kampanje Samsung je odlučio da vas obraduje poklonom ukoliko u periodu pretprodaje od 14. 1. do 28. 1. 2021. godine, kupite određeni Samsung telefon iz serije Galaxy S21 5G.

Promocija uključuje slijedeće modele mobitela: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G uz koje kao poklon možete dobiti Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy Buds Live i Samsung SmartTag lokator.

Ukoliko kupite:

  • Galaxy S21 Ultra 5G na poklon dobivate Galaxy Buds Pro bežične slušalice.
  • Galaxy S21 ili S21+ 5G na poklon dobivate Galaxy Buds Live bežične slušalice.

U svakoj ponudi dobivate i besplatan premium uređaj Galaxy SmartTag. Navedena ponuda važi samo u toku promotivnog perioda ili do isteka zaliha.

Nakon obavljene kupovine potrebno je izvršiti registraciju kupljenog uređaja  OVDJE , a najkasnije do 21.2.2021. godine. Preduslov za dobivanje poklona je uspješna registracija koju možete izvršiti putem kupljenog uređaja ili bilo kojeg drugog uređaja ostavljanjem traženih ličnih podataka (ime i prezime, adresa, i dr.).

Isporuka uređaja koji su kupljeni u periodu promocije počinje 29. 1. 2021. godine, kada i počinje redovna prodaja uređaja, dok dostava poklona korisnicima koji su izvršili uspješnu registraciju biće izvršena u periodu od 15. 2. do 15. 3. 2021. godine.

Ponudu za Samsung telefone iz serije Galaxy S21 5G možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na webprodaja@imtec.ba.

Objavljeno u : Promotivne aktivnosti