POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

RATE SVIMA UZ MINIMALNE PROCEDURE

1254 Pregleda 0 Liked

Često se dešava da nam se određeni uređaj pokvari i da treba zamjenu baš u momentu kada kućni budžet i ne može podnijeti veća ulaganja ili samo jednostavno trebate kupiti novi uređaj. Stoga je kupovina na rate jedan od najjednostavnijih način da kupite željeni uređaj u svakom momentu, a da otplata istog bude prilagođena vašim mogućnostima. Izvršite kupovinu tako što ćete popuniti online formu   O V D J E   i vrlo brzo će vam se javiti neko iz prodajnog tima.

Vođeni sloganom Spajamo tehnologiju i ljude, fokusirani smo da svim kupcima omogućimo što lakši pristup tehnologiji. IMTEC svojim kupcima nudi kupovinu na rate, bez obzira na oblik primanja, mjesto zaposlenja i vrstu ugovora. Sarađujemo sa svim bankama, te je kupovina na rate omogućena putem kreditnih i revolving kartica gotovo svih banaka.

Pored kupovine na rate putem bankovnih kartica, omogućili smo beskamatnu kupovinu putem administrativne zabrane do 24 mjeseca za uposlene u javnim preduzećima/ ustanovama/ institucijama ili kupovinu na rate putem mjesečne uplate do 18 mjeseci za uposlene u privatnim firmama, obrtnike, freelancere, zemljoradnike i ostala fizička lica sa redovnim mjesečnim primanjima.

Za penzionere smo omogućili jednostavnu kupovinu na rate do 24 mjeseca, uz minimalnu proceduru na licu mjesta. Za kupovinu putem penzionerskog kredita, potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju: 

  • Lična karta
  • CIPS potvrda prebivališta
  • Posljednji ček od penzije

Za kupovinu putem administrativne zabrane do 24 mjeseca potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • Lična karta
  • CIPS potvrda prebivališta
  • Posljednja platna lista

Za kupovinu putem mjesečne uplate do 18 mjeseci, potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • Ovjerena kopija lične karte
  • CIPS potvrda prebivališta
  • Ovjerena posljednja platna lista ili posljednji izvod iz banke

Putem naših partnera, omogućena je kupovina na rate i u mjestima gdje IMTEC nema svoje poslovnice.

Za realizaciju kupovine možete posjetite najbližu IMTEC poslovnicu ili popuniti zahtjev online OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba.